"

 
Recommended by professionals
More confidence
100% natural ingredients
s
Contact
Studii stiintifice care demonstreaza eficienta feromonilor

In ultimii ani, un numar mare de studii stiintifice au dovedit eficienta feromonilor, dovedind ca mirosul lor sunt o cauza directa in ceea ce priveste atractia sexului opus. 

Fiind dovedit efectul acestor substante ce sunt produse natural de catre barbat, tot ce a mai ramas de dovedit este eficienta echivalentilor lui sintetici. Pentru aceasta, diverse studii detailate au condus la o singura concluzie: FUNCTIONEAZA! 

TESTE FACUTE PE 100 DE BARBATI CE AU FOLOSIT FEROMONI 

Studiul #1: Publicat in “Seattle Times” asupra eficientei feromonilor sintetici 

Studiul a inceput de la premisa “in ambele cazuri, oameni si animale, feromonii stimuleaza raspunsul sexului opus”. 38 de barbati au luat parte la acest studiu, toti fiind doritori sa dovedeasca eficienta acestor produse. 17 dintre cei 38 de barbati au folosit aftershave in care au pus cateva picaturi din acesti feromoni sintetici, in timp ce restul au folosit aftershave normal. Toti acesti barbati au fost pusi sa isi verifice activitatea sexuala atata timp cat a durat experimentul.

Rezultatele au aratat ca toti acei barbati care au folosit feromoni au avut o activitate sexuala mai dezvoltata decat ceilalti 21 care nu au folosit. Pe baza acestor rezultate, specialistii au ajuns la concluzia “feromonii au fost cauza cresterii substantiale a activitatii sexuale a barbatilor, si ca feromonii au un impact direct in ceea ce priveste atractia dintre barbati si femei.” 

Studiul #2: Batalia parfumurilor:semnificatia feromonilor in reproducerea umana

Acest studiu secund dovedeste ca feromonii masculini (androstenol/androstenone) au un impact direct in momentul ciclului de ovulatie la femei. Deci, femeile sunt cele ce produc schimbarile hormonale la barbati. Titlu: “Concurenta aromelor: semnificatia feromonilor in reproducerea umana” Autor: “Grammer K. Jutte A”

Studiul #3: Conexiunea dintre feromoni si comportamentul uman

Departamentul de Psihologie al unei universitati cu prestigiu din Londra au facut un studiu pe 76 de barbati si un numar similar de femei voluntari si au clasificat rezultatele bazate pe conexiunile sociale dupa ce au utilizat feromonii de androstenol. Rezultatele au aratat o crestere considerabila a relatiilor sexuale, confirmand astfel eficienta feromonilor. 

Universitatea College, Departamentul de Psihologie, Londra, Anglia. 

Studiul #4: Studiu realizat de zoologul elvetian Claus Wedekind

Tuturor barbatilor implicati la acest studiu li s-a cerut sa poarte un tricou in timp ce dormeau. Li s-au dat deasemenea si produse igienice, iar la sfarsitul testului toate tricourile erau puse intr-o cutie, impreuna cu tricourile noi fara miros sa fie selectate de femei dar numai folosindu-si simtul olfactiv. 

Ca si rezultat, femeile au preferat sa aleaga numai tricourile care au fost deja purtate de catre barbati cu acelasi sistem imunologic. Multe din aceste femei au declarat ca mirosul tricourilor le aduc aminte de iubiti anteriori. 

Zoolog, Claus Wedekind, Switzerland

Subiecti: 44 barbati si 49 femei 

Studiul #5: Testarea efectului suplimentelor cu feromoni asupra comportamentului uman

Canalul de stiri ABC News a sustinut un test in privinta eficientei parfumurilor cu feromoni. Pentru aceasta, 2 surori gemene au fost trimise intr-un bar cunoscut din New York. Una din ele a fost data cu parfumul cu feromoni, in timp ce cealalta cu unul fara feromoni. Rezultatul este uimitor! Femeia care a folosit parfumul cu feromoni a fost abordata de mai bine de 30 de barbati, in timp ce sora ei de 11 barbati. Dupa test, Bill Ritter a declarat “noi nu putem nega ce am vazut in bar”. 

 
Know more Buy now
 
s