"

 
Recommended by professionals
More confidence
100% natural ingredients
s
Contact
Intrebari frecvente cu privire la PHIERO PREMIUM

In aceasta sectiune va raspundem la cele mai frecvente intrebari adresate de vizitatorii nostri zilnici pentru a va demonta orice dubiu legat de produsul nostru. Daca vreti sa adresati o intrebare care nu se regaseste in aceastra sectiune, va rugam sa ne trimiteti un e-mail.

Va rugam sa cititi intreaga sectiune din moment ce aceasta contine intrebari si raspunsuri vitale.

Feromonii sunt substante chimice produse de organism (in mod natural de catre glande) care au influenta asupra sexului opus, fiind transmise prin aer (feromonii sunt perceputi de oameni prin miros).

Studiile medicale au aratat ca persoanele cu o secretie mai mare de feromoni au o atractie sexuala mai mare.

Binenteles. Parfumurile cu feromoni, pe langa mirosul lor placut, vor determina femeile sa fie atrase de tine. Au fost efectuate o serie de teste si studii stiintifice asupra eficientei parfumurilor cu feromoni, iar rezultatele sunt uimitoare. Feromonii existenti in aceste parfumuri elimina un miros care este purtat de aer si poate fi capturat de orice persoana din apropierea noastra. Feromonii au un rol vital in comunicarea sexuala.

In plus, Phiero Premium, spre deosebire de alte parfumuri cu feromoni,este recomandat de diferiti medici care nu au ezitat sa recomande produsul nostru datorita eficientei si sigurantei oferite..

Organul vomeronazal (VNO) este un organ mic situat in nas, foarte aproape de septul nazal, conectat cu hipotalamusul (parte a creierului care controleaza emotiile si stimularea sexuala) si are ca functie captarea mesajelor transmise de feromoni.

 Parfumul cu feromoni Phiero Premium a fost special creat pentru a actiona asupra VNO care va emite instant semnalul ce cauzeaza marirea interesului femeilor din jurul tau.

Cresterea atractivitatii personale
Cresterea numarului de contacte cu persoanele de sex opus
Un numar mai mare de relatii sexuale
Cresterea increderii de sine
Un avantaj asupra celorlalti barbati
Parfumul cu feromoni Phiero Premium trebuie folosit ca orice alt parfum, adica trebuie aplicat direct pe piele, gat, incheieturi sau in spatele urechilor. Una sau doua aplicari pe oricare dintre aceste parti ale corpului si tineti minte eficienta acestui parfum nu tine de cantitatea aplicata. Trebuie sa tineti minte ca este strict pentru uz extern si nu trebuie ingerat sau aplicat pe ochi sau alte parti sensibile ale corpului.
Efectul feromonilor va dura aprox. 8 - 10 ore daca este aplicat corespunzator. Fiecare sticla contine 30ml parfum, adica in jur de 90 de aplicari.
Parfumul cu feromoni Phiero Premium are un miros excelent si foarte delicat deci puteti sa il folositi in orice circumstanta pentru a atrage atentia persoanelor de sex opus.
Da, Phiero Premium poate fi folosit de oricine: inalt, scund, gras, slab, urat, frumos... Aspectul fizic al potentialilor clienti nu este relevant pentru acest produs. Totusi, actiunea feromonilor poate avea efecte diferite depinzand de sensibilitatea VNO-ului fiecarei persoane. Concentratia parfumului nostru a fost special stabilita pentru a atrage atentia femeilor. Rezultatele individuale pot varia, dar nu foarte mult.
Nu. Phiero Premium nu va cauza nici un efect secundar. Trebuie doar sa incercati sa nu pulverizati in ochi sau sa il ingerati.
Nu.Nici un alt parfum cu feromoni de pe piata nu este recomandat de atat de multi specialisti ca si Phiero Premium.Asta nu poate decat sa confirme eficienta si calitatea acestui produs comparativ cu alte parfumuri cu feromoni.
Exista multe diferente. Putem enunta garantia de returnare a banilor, unica pe piata, recomandarile specialistilor,formula unica si beneficiile incredibile pe care le poti obtine. In mod sigur Phiero Premium este un produs inimitabil.

Astazi, exista studii care au aratat relatia clara intre feromoni si atractie. Puteti verifica aceste data in sectiunea Cum functioneaza Phiero Premium?

Produsele sunt trimise in aceeasi zi in care este procesata comanda, deci va dura 3-4 zile lucratoare daca sunt trimise prin Posta Romana sau 1-2 zile lucratoare daca sunt trimise prin curierat rapid.
Da. Componentele altor parfumuri nu interactioneaza cu feromonii continuti de Phiero Premium.
Know more Buy now
 
s