"

 
Recommended by professionals
More confidence
100% natural ingredients
s
Contact
Cum functioneaza PHIERO PREMIUM

Cu PHIERO PREMIUM vei obtine:

  • cresterea increderii in sine;
  • mai multe femei vor fi atrase de tine;
  • imbunatatirea increderii in momentul actului sexual;
  • mai multe intalniri si mai mult sex;
  • avantajul alegerii femeii pe care o doresti;
  • imbunatatirea imaginii in fata femeilor.

Ceea ce face din Phiero Premium un produs exclusiv este formula sa unica cu 3 tipuri diferite de feromoni acceptati de corpul nostru intr-un mod 100% natural.

Aceasta combinatie este cu mult mai eficienta decat alte produse cu feromoni intrucat rezultatul obtinut cu Phiero Premium depaseste cu mult ca si calitate celelalte produse similare.

Feromonii sunt substante chimice fara miros absorbit in mod natural de glandele sexuale ale organismului. Misiunea feromonilor este aceea de atractie a sexului opus si de intensificarea atractiei sexuale. 

Cum poti simti mirosul feromonilor? 

Feromonii sunt captati de un organ numit si “al saselea simt”, localizat in interiorul nasului. Acest organ a fost descoperit stiintific in 1703 si este conectat, prin nervi terminali, la partea creierului ce produce emotii si stimuli sexuali (hypothalamus). A fost dovedit ca organul a fost recipientul feromonilor si in acelasi timp si organul ce controleaza emotii precum frica, neincrederea placerii sexuale. 

Formula Phiero Premium a fost conceputa in asa fel incat sa aiba un efect imediat si sigur, emitand un semnal instant ce va fi capturat de sexul opus. Dupa cum se observa atractia dintre un barbat si o femeie nu depinde de frumusetea fizica sau alti factori, ci dimpotriva, este dovedit stiintific ca feromonii sunt cei care conduc la atractie. 
 

Cum este capturat mirosul feromonilor?

Este suficienta o singura aplicare a lui Phiero Premium si vei fi capabil sa reproduci aceste mirosuri. Cu Phiero Premium vei ajunge la un nivel optim de feromoni ce iti vor oferi atractie si incredere in sine, calitati ce va vor face irezistibil in fata femeilor. 

 
Cum sunt produsi feromonii in organismul uman?

Glandele sudoripare sunt cele care produc si secreta feromoni la oameni. Acest lucru inseamna ca in momentul in care o persoana transpira, corpul secreta o cantitate mica de feromoni ce conduc la atractie si seductie catre femei.

In mod contradictoriu, aceste mirosuri ne fac sa parem mai atragatori, seducatori in fata femeilor. In plus, trebuie sa luam in considerare faptul ca odata cu trecerea anilor intre 20 si 40 de ani, producerea naturala a feromonilor din corpul nostru descreste substantial.

Ce cred profesionistii despre feromoni?

Dr. Mallmann
Sexolog si expert medical 

“[...] Am incredere totala in acest produs, drept pentru care il recomand cu incredere oricarui barbat ce nu se simte increzator [...]” 
 


Formula noastra inovativa si exclusiva este compusa din 3 tipuri diferiti de feromoni. Aceasta combinatie de feromoni are ca scop sa maximizeze beneficiile pe care le poti obtine utilizand parfumul. Fiecare organism este diferit, motiv pentru care chiar daca o femeie te va gasi atragator, nu toate se vor simti atras de tine. In acest caz, fiecare persoana va fi sedusa de un anumit tip de feromoni, motiv pentru care noi am creat Phiero Premium. Fiind un amestec a 3 tipuri diferiti de feromoni, posibilitatea de a obtine performante este de 3 ori mai mare.  

 
 

Phiero Premium este succesorul lui Phiero, ce produce un parfum mai placut si in plus contine 3 tipuri diferiti de feromoni ce fac din Phiero Premium un produs exclusiv. 

 
Ce poate facePHIERO PREMIUM pentru tine?
q iti vei recapata increderea proprie;
q femeile vor fi mult mai atrase de tine;
q vei fi mai increzator in timpul actului sexual;
q o sa ai parte de mai mult sex;
q vei  avea un atuu in fata celorlalti barbati;
q sex appeal  dezvoltat.
 
Know more Buy now
 
s